In het voorjaar van 2020, tijdens de corona-crisis, organiseerde ZIMIHC twee keer met succes een Utrecht Zingt bestuurdersborrel. We zetten dit op veler verzoek voort, deels online en deels live.

De bestuurdersborrel is voor koorbesturen. Centraal staat het delen van kennis en ervaring over onderwerpen die de deelnemers zelf inbrengen.  Op de agenda staat in elk geval de vraag over perspectief voor de koren gezien de corona-crisis en de rol van ZIMIHC daarbij voor bijvoorbeeld een evenement rond de kerst.
Daarnaast zal ZIMIHC meer vertellen over de activiteiten van het programma Utrecht Zingt en de agenda voor de komende tijd.

De bijeenkomst van 28 september is live (mits dat kan en mits dat kan ook met zingen), een volgende bijeenkomst is weer online.
De bijeenkomst is in de theaterzaal van ZIMIHC theater Wittevrouwen waar voldoende ruimte is en voldoende mogelijkheden tot ventilatie om de bijeenkomst veilig te laten verlopen.

Aanmelden
Om de bijeenkomst overzichtelijk te houden, nodigen we per bestuur graag 1 bestuurslid uit. Je kunt je opgeven via dit formulier.

Ook interessant