Elk jaar organiseert ZIMIHC een aantal netwerkbijeenkomsten voor alle harmonie, fanfare en brassbands in Utrecht stad en regio. Alle orkestbesturen krijgen hiervoor een uitnodiging. ZIMIHC organiseert dit keer weer een live bijeenkomst na de diverse online bijeenkomsten voor de zomer.

 

Te gast is deze avond Hanno Tomassen, programmeur van TivoliVredenburg. Met hem starten we samen het gesprek over de volgende editie van Utrecht Blaast Binnen, in het voorjaar van 2023.
Daarnaast is er uiteraard ruimte om met elkaar te praten over de situatie rond de corona maatregelen en hoe alle verenigingen hier mee omgaan.
Laatste onderwerp zijn de geplande de Utrecht Brass Avond van 31 oktober en de Utrecht Blaast Ensembleavond van 7 november.

Aanmelden
Aanmelden kan via dit formulier.
De bijeenkomst is live in de theaterzaal van ZIMIHC theater Zuilen, hier is voldoende ruimte en ventilatie om met een grote groep veilig bijeen te kunnen komen. Parkeren bij deze locatie is gratis.

Algemene informatie over de netwerkbijeenkomsten
Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld fondswerving, ledenwerving of publiciteit. Soms is er ook een gastspreker en orkesten vertellen zelf ook over bijzondere activiteiten.

De orkesten die bij de bijeenkomsten aanwezig zijn bedenken ook samen activiteiten: bijvoorbeeld het WASBE projectorkest (2017) en Utrecht Blaast Binnen (2019). Ook het inmiddels jaarlijkse Utrecht Blaast Buiten komt uit de koker van dit netwerk.

Ook interessant