Elk jaar organiseert ZIMIHC een aantal netwerkbijeenkomsten voor alle harmonie, fanfare en brassbands in Utrecht stad en regio. Alle orkestbesturen krijgen hiervoor een uitnodiging. ZIMIHC hoop dit keer weer een live bijeenkomst te organiseren. Begin september wordt besloten of dit daadwerkelijk kan – zet de datum wel alvast in je agenda.

 

Te gast is deze avond Hanno Tomassen, programmeur van TivoliVredenburg. Met hem starten we samen het gesprek over de volgende editie van Utrecht Blaast Binnen, in het voorjaar van 2023.

Aanmelden
Aanmelden kan via dit formulier.
We gaan uit van een live bijeenkomst in de theaterzaal van ZIMIHC theater Zuilen. Lukt dat niet vanwege corona-maatregelen, dan laten we dit zo snel mogelijk weten. We zetten de bijeenkomst dan om in een ZOOM-bijeenkomst, net als voor de zomer.|

Algemene informatie over de netwerkbijeenkomsten
Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld fondswerving, ledenwerving of publiciteit. Soms is er ook een gastspreker en orkesten vertellen zelf ook over bijzondere activiteiten.

De orkesten die bij de bijeenkomsten aanwezig zijn bedenken ook samen activiteiten: bijvoorbeeld het WASBE projectorkest (2017) en Utrecht Blaast Binnen (2019). Ook het inmiddels jaarlijkse Utrecht Blaast Buiten komt uit de koker van dit netwerk.

Ook interessant