In de wereld van blaasmuziekverenigingen spelen vaak dezelfde vraagstukken. De netwerkbijeenkomsten van Utrecht Blaast geeft je de kans om op een gezellige manier kennis en ervaringen te delen met andere verenigingen in Utrecht stad en regio. Deze bijeenkomsten bieden een prettige gelegenheid om je netwerk uit te breiden en je kennis te vergroten. We nodigen je graag uit om aan te sluiten en samen te genieten van een waardevolle uitwisseling!

Deelnemers geven zelf van tevoren aan waar ze graag over willen praten. ZIMIHC modereert het gesprek.

Programma 11 oktober:

– welkom & voorstelrondje
– updates vanuit de verenigingen: waar is jouw vereniging op dit moment mee bezig en waar loop je tegenaan?
– Mededelingen vanuit ZIMIHC: Utrecht Blaast Binnen (16 maart 2024), Utrecht Blaast Buiten (8 en 9 juni 2024), Herstelprogramma Amateurkunst.
– afronding & drankje aan de bar

Aanmelden
Aanmelden kan via dit formulier. 

Algemene informatie over de netwerkbijeenkomsten
Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld fondsenwerving, ledenwerving of publiciteit. Soms is er ook een gastspreker en orkesten vertellen zelf ook over bijzondere activiteiten. De orkesten die bij de bijeenkomsten aanwezig zijn bedenken ook samen activiteiten: bijvoorbeeld het WASBE projectorkest (2017), Utrecht Blaast Buiten (jaarlijks sinds 2017)  en Utrecht Blaast Binnen (2019). 

Blijf op de hoogte!
Wil je op de hoogte blijven van alle evenementen uit het programma van Utrecht Blaast? Meld je aan voor de special nieuwsbrief van Utrecht Blaast!

Aanmelden

Ook interessant