Elk jaar organiseert ZIMIHC een aantal netwerkbijeenkomsten voor alle harmonie, fanfare en brassbands in Utrecht stad en regio.

Bij blaasmuziek verenigingen spelen vaak dezelfde vragen. De Utrecht Blaast Netwerkbijeenkomst maakt uitwisselen van kennis en ervaring met andere verenigingen uit Utrecht stad en regio mogelijk op een persoonlijke en ook gezellige manier.

Deelnemers geven zelf van tevoren aan waar ze graag over willen praten. ZIMIHC modereert het gesprek.

Op donderdag 16 februari praten we in ieder geval verder over het plan van Utrecht Blaast Binnen (maart 2024) en geven we een korte update over andere activiteiten die vanuit ZIMIHC gepland staan. Ook is er daarnaast nog ruimte op de agenda voor ingediende gespreksonderwerpen vanuit verenigingen.

Aanmelden

Aanmelden kan via dit formulier.

Wil je op de hoogte blijven van het ZIMIHC programma Utrecht Blaast? meld je dan aan voor de Utrecht Blaast nieuwsbrief.

Over deze bijeenkomsten

Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld fondswerving, ledenwerving of publiciteit. Soms is er ook een gastspreker en orkesten vertellen zelf ook over bijzondere activiteiten. De orkesten die bij de bijeenkomsten aanwezig zijn bedenken ook samen activiteiten: bijvoorbeeld het WASBE projectorkest (2017), Utrecht Blaast Buiten (jaarlijks sinds 2017)  en Utrecht Blaast Binnen (2019).

Ook interessant