Elk jaar organiseert ZIMIHC een aantal netwerkbijeenkomsten voor alle harmonie, fanfare en brassbands in Utrecht stad en regio. Alle orkest besturen krijgen hiervoor een uitnodiging.

Op donderdag 24 februari staat het eerste deel van de bijeenkomst in het teken van de plannen rondom een nieuwe editie van Utrecht Blaast Binnen (2023). Hiervoor sluiten twee experts van TivoliVredenburg aan bij het overleg om mee te denken hoe we deze editie weer tot een succes kunnen maken. Verder staan de evenementen Utrecht Blaast Buiten (4 & 5 juni 2022) en Toeters en Trommels bij de Vuelta tijdrit (19 augustus 2022) op de agenda en is er daarnaast nog ruimte voor ingediende punten vanuit verenigingen.

Aanmelden
Aanmelden kan via dit formulier.

Agenda (ovb)
Welkom & voorstellen
Verenigingen vertellen over eigen project of bezigheid
Utrecht Blaast Binnen 2023 te gast: programmeurs van Tivoli Vredenburg
Utrecht Blaast buiten (4 & 5 juni)
Toeters & Trommels bij de Vuelta tijdrit (19 augustus)
Vragen vanuit verenigingen
Rondvraag en afsluiting

Algemene informatie over de netwerkbijeenkomsten
Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld fondswerving, ledenwerving of publiciteit. Soms is er ook een gastspreker en orkesten vertellen zelf ook over bijzondere activiteiten. De orkesten die bij de bijeenkomsten aanwezig zijn bedenken ook samen activiteiten: bijvoorbeeld het WASBE projectorkest (2017) en Utrecht Blaast Binnen (2019). Ook het inmiddels jaarlijkse Utrecht Blaast Buiten komt uit de koker van dit netwerk.

Ook interessant