ZIMIHC presenteert de eerste ensemble avond van het netwerk Utrecht Blaast. Het definitieve programma komt begin oktober online.

Tijdens de online netwerkbijeenkomsten die ZIMIHC van april tot en met juli 2020 organiseerde, bleek dat veel blaasmuziekorkesten hun perspectief door de corona crisis kwijt waren: concerten en concoursen die gepland stonden voor de tweede helft van 2020 werden afgezegd. Daarom heeft ZIMIHC samen met de orkesten het initiatief voor een ensemble avond genomen.

In plaats van de orkesten (vaak 50 to 70 muzikanten), krijgen nu kleinere ensembles uit deze orkesten de kans zich te presenteren. Een unieke situatie, die voortkomt uit de beperkingen voor repetities en optredens door de corona-maatregelen.
De avond vindt plaats in ZIMIHC theater Stefanus en wordt gepresenteerd door Lies Rubingh.

Aanmelden
Aanmelden kan nog tot zondag 6 september via dit formulier. Aanmelding verplicht tot niets, ZIMIHC laat  de verenigingen 7 september de condities en mogelijkheden weten. Dan volgt een verzoek voor definitieve aanmelding. Doel is om het programma uiterlijk 1 oktober rond te maken.

Ook interessant