Noteer alvast zaterdag 16 maart 2024 in je agenda, want Utrecht Blaast Binnen staat weer op het programma! In de Grote Zaal van TivoliVredenburg verzorgen blaasorkesten unieke optredens.

Daarnaast is er een nevenprogramma op Rabo Open Stage, een gratis toegankelijk podium in Café Het Gegeven Paard in de centrale hal van TivoliVredenburg.

Wachtlijst

De officiële aanmeldtermijn is afgelopen, maar als je graag wilt optreden, kun je het formulier invullen om op de wachtlijst te komen. We zullen ons uiterste best doen om je alsnog een plek te geven!

Voorwaarden voor deelname

  • Er is op zaterdag 16 maart plek voor 8 optredens.
  • Een optreden op de Rabo Open Stage duurt niet langer dan 25 minuten.
  • Meedoen is geheel gratis!
  • Wil je naar optredens in de Grote Zaal? Dan kan je als muzikant een speciaal ticket kopen voor slechts €6. Hiermee heeft de muzikant de hele dag toegang tot het programma in De Grote Zaal (inclusief slotact Gallowstreet!).
  • Utrecht Blaast Binnen biedt op de Rabo Open stage een podium aan muzikanten die op deze dag niet in de Grote Zaal spelen. De organisatie kan daarom geen rekening houden in de planning van de optredens met de beschikbaarheid van muzikanten die ook meespelen met orkesten in de Grote Zaal.  Houd hier rekening mee bij de aanmelding.
  • Aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst (tenzij in de voorverkenning van 2022 al interesse is getoond voor deelname).
  • Het podium heeft maar beperkte ruimte. De organisatie gaat op basis van aantal deelnemers per groep en de ruimte die nodig is voor de opstelling en instrumentarium een afweging maken of een optreden past.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle evenementen uit het programma van Utrecht Blaast? Meld je aan voor de speciale nieuwsbrief van Utrecht Blaast!

Aanmelden nieuwsbrief

Ook interessant