Tien blaasorkesten vanuit de hele provincie staan op 16 maart in de Grote Zaal klaar om een uniek concert te geven! Samen met een bekende artiest betreden ze het podium en zorgen ze voor een verrassend optreden. Ook zijn er de hele dag uitvoeringen op de Rabo Open Stage – het gratis toegankelijke podium midden in TivoliVredenburg.

Programma Grote Zaal TivoliVredenburg

Samen met een zelfgekozen artiest werken deze orkesten toe naar een optreden in de Grote Zaal. Door op een van de blaasorkesten te klikken, kom je direct in de ticketomgeving.

Gallowstreet

De Amsterdamse brassband Gallowstreet zorgt voor een spetterende afsluiting van de dag in TivoliVredenburg! Gallowstreet brengt op blaas- en slaginstrumenten een swingende mix van hiphop, funk, afrobeat en dance ten gehore. Dit spektakel mag je niet missen!

Tickets

De kaartverkoop verloopt iets anders dan je misschien gewend bent. De blaasorkesten zijn namelijk medeverantwoordelijk voor de kaartverkoop. En daarom koop je als bezoeker een kaartje via een deelnemend blaasorkest. Je koopt een ticket door op één van bovenstaande links te klikken. Je komt dan in de ticketomgeving.

Een kaartje kopen
Kies een blaasorkest via welke jij een kaartje wilt kopen en dus wilt steunen. Maakt het jou niets uit via welk blaasorkest jij een ticket aanschaft? Dan kun je een willekeurig blaasorkest aanklikken en zo je toegangsbewijs bemachtigen. Ook kan je ervoor kiezen om een algemeen ticket aan te schaffen.

Soorten tickets
We verkopen twee type kaarten: de dagtickets (12 euro) en de combitickets (22 euro). Met de dagtickets heb je toegang tot 10 concerten: de blaasorkesten die samenwerken met bekende artiesten. De combitickets verlenen toegang tot de 10 concerten én het avondconcert van brassband Gallowstreet.

Er is geen verschil tussen de toegangskaarten onderling. Het maakt voor de toegang dus niet uit via welk blaasorkest jij je kaartje aanschaft. 

Rabo Open Stage in Café Het Gegeven Paard

Lijkt het je leuk om met je brassband, blaasorkest of ensemble bij Café Het Gegeven Paard op te treden? Dat kan! Meld je aan op deze pagina.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de Utrecht Blaast nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief

Partners

Utrecht Blaast Buiten 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Elise Mathilde Fonds, Carel Nengerman Fonds, K.F. Hein Fonds, Fentener van Vlissingen Fonds, VSB Fonds en TivoliVredenburg.

 

Ook interessant