Doe mee aan deze unieke publieksworkshop over kansengelijkheid, diversiteit en inclusie.

Je gaat door samen te zingen en statements maken met elkaar in gesprek over kansengelijkheid, diversiteit en inclusie. Bouchra Dibi, Yasmina El Marraki (Bureau Krachtwijken) en Carmen Hovestad en Rohan Poldervaart (Vocal Statements) geven context aan hoe jongeren opgroeien in Utrechtse Krachtwijken en wat de waarde van kunst en cultuur voor hen kan zijn.

Expositie: Reis van Ontmoeting

Deze workshop is gekoppeld aan de expositie Reis van Ontmoeting. Afgelopen twee jaar werkten vmbo-leerlingen uit Overvecht en Kanaleneiland met Vocal Statements aan verschillende presentaties. Lees hier meer over deze expositie. Kom kijken en luisteren naar de stem van Utrechtse jongeren in de expositie die Vocal Statements samenstelde voor Utrecht 900 jaar stadsrechten.

Over de maker

Vocal Statements wil de stemmen laten horen van jonge mensen die opgroeien in deze tijd. We werken samen met vmbo-scholen, in het bijzonder in Overvecht en Kanaleneiland. Met een unieke aanpak gebaseerd op samen zingen en storytelling draagt Vocal Statements bij aan de kansen van jongeren. Welke achtergrond je ook hebt en of in nu gaat werken in een kapperszaak, als elektromonteur of advocaat, je stem is daarbij een belangrijk instrument.

Ook interessant