Stadstuin Klopvaart viert feest! Op zaterdag 17 juni kun je onder het genot van hapjes en drankjes genieten van mooie muziek, leuke activiteiten en vooral veel gezelligheid.

Samen met partners, vrijwilligers, gebruikers van de tuin en organisaties uit de wijk Overvecht, hebben we een mooi programma samengesteld voor een tuinfeest. Er is vandaag van alles te zien, horen, proeven, ruiken en voelen. Kortom, er is genoeg te doen!

Alle aanwezige partners vertellen je graag over hun rol op de tuin. Stel vooral al je vragen.

Toegang is gratis. Eten en drinken is gratis, tenzij anders aangegeven. Uiteraard ben je vrij een donatie in de giftenbus te stoppen.

Muziek & verhalen

ZIMIHC theater Stefanus zorgt voor muziek, en verhalenverteller Fee ‘kweekt’ twee keer een mooi verhaal. Neem plaats op het terras of bij de amfibank en geniet van de optredens.

13:45 – 14:20 Muziek – Iye Echa
14:30 – 14:50 Verhalenverteller Fee (amfibank)
15:00 – 15:40 Muziek – Wouter van Dijk
15:50 – 16:10 Verhalenverteller Fee (amfibank)

Kinderactiviteiten

Van 13:30 tot 16:30 zijn er doorlopend kinderactiveiten, zoals het maken van een mooie monoprint van bladeren en bloemen van de stadstuin met Wunderle. Ontdek de kunstenaar in jezelf!

De kleintjes onder ons kunnen heerlijk spelen bij de zandspeelplaats. Speel in het zand, ga sponswerpen, eendjes hengelen of hop rond op een van de skippyballen.

Utrecht Natuurlijk organiseert deze dag en is onze partner. Meer informatie vind je op de website van Stadstuin Klopvaart.

Ook interessant