Muziektheatershow ‘SPUL’ door vocal group Fuse

Spullen. Ze zijn overal. Je tas puilt ervan uit, je bureau ligt er vol mee en je hoofd loopt er van over. Moeten we genoegen nemen met een beetje minder? Moeten we ont-spullen? Het meeste is toch gewoon rotzooi? Totdat je stuit op die ene doos op zolder… vol met spullen waar herinneringen aan kleven.

Tijdens onze gloednieuwe muziektheatershow passeren dozen met spullen de revue. We stapelen, verzamelen en pakken uit. Onder regie van Boaz Boele vertellen we onze verhalen op de manier die het beste bij ons past: zingend en onberekenbaar! Ons repertoire is voor elke generatie herkenbaar.

Over Fuse
Fuse is een vocal group bestaande uit 10 krachtige vrouwen, opgericht in 2017 door Tijs Krammer. Fuse zingt meerstemmige muziek en wordt daarbij begeleid door de professionele gitarist Marijn Walraven. Fuse kiest repertoire die de moeite waard is om te zingen en te beluisteren, o.a. Eefje de Visser, Sting, Tori Amos, Jean Knight, Madeleine Peyroux, Red Hot Chili Peppers, Alice Merton en Jurk!

Fuse heeft inmiddels een aantal succesvolle concerten gegeven. Op het Balk Top-festival, een landelijk festival waarin de meest interessante koren uit Nederland elkaar treffen, behaalde Fuse de vierde plaats in de categorie ‘kleine vocal groups’. Fuse wil zich profileren binnen de korentraditie, door vernieuwende en moderne voorstellingen neer te zetten.

Facebook evenement

Ook interessant