De Theatergasten spelen een geïmproviseerde voorstelling met deze keer als bijzondere gast Raymond van der Vlist.

Zoals gebruikelijk kennen de Theatergasten hun gast niet, ze weten alleen dit: Raymond is eigenaar van de legendarische kapperzaak van der Vlist aan de Croeselaan, die al 100 jaar in de familie is. Raymond is een beetje publieke aandacht wel gewend (hij was o.a. tv-kapper van de Tros en roddelmaatje van Catherine Keyl en denkt na over een biografie over zijn bijzondere familiegeschiedenis), maar overleeft hij ook het theatrale geweld van Theatergasten?

Vijf acteurs en 1 muzikant improviseren vrijuit op een interview met Raymond op het podium. De scènes zijn geïnspireerd door het verhaal van Raymond en zijn grappig, ontroerend, associatief, confronterend, onverwacht en/of speels. De dynamiek tussen de gast, acteurs, muzikant en publiek is de basis van deze verrassende voorstelling. Mis deze niet en reserveer meteen!

Theatergasten bestaat al meer dan 10 jaar en zij weet met deze combinatie van interview en improvisatie in spel en muziek elke keer weer een unieke voorstelling neer te zetten.

Ook interessant