Jaap Nelissen is basisschool directeur en vindt dat de mooiste baan van de wereld. Hij ziet zichzelf soms als meewerkend voorman, want af en toe staat hij nog (voor langere tijd) voor de groep. Het werken met kinderen is voor hem nog steeds het mooiste dat er is.

Privé en school zijn behoorlijk met elkaar verwerven. Hij is inmiddels 20 jaar getrouwd met een moeder van school, woont midden in de schoolwijk tussen de gezinnen. En Jaap zingt in een band én sport met mensen van school.

Hoe kijkt Jaap naar de stakingen in het onderwijs? En hoe bewaakt hij zijn grenzen als werk en privé zo met elkaar verweven zijn? Het zouden zomaar vragen kunnen zijn die op vrijdag 27 maart aan Jaap worden gesteld.

Ingrediënten voor deze voorstelling: Jaap met zijn verhaal, een interviewer en een groep spelers (een muzikant en vijf acteurs). De inspiratie komt uit het verhaal van Jaap en de spelers improviseren vrijuit. De scènes zijn grappig, ontroerend, associatief, confronterend, onverwacht en speels. De dynamiek tussen de gast, acteurs, publiek en muziek is de basis van deze verrassende voorstelling. Mis deze niet en reserveer meteen!

Datum: vrijdag 27 maart 2019
Zaal open: 19:45uur
Aanvang: 20.15uur
Reserveren: theatergasten@gmail.com
Kosten: betaal wat je de voorstelling waard vindt
Locatie: ZIMIHC theater, bouwstraat 55 Utrecht
Meer informatie Theatergasten: www.theatergasten.nl

Ook interessant