Foto Liesbeth: Bob Bronshoff

Theatergasten spelen: hoe moet het nu verder met identiteit met Liesbeth Woertman?

Improvisatiegroep Theatergasten onderzoekt in een nieuwe reeks voorstellingen hoe het nu verder moet met belangrijke thema’s in de wereld van vandaag. Grappig, ontroerend, associatief, confronterend, onverwacht en speels.

Liesbeth Woertman

In de vijfde aflevering is te gast Liesbeth Woertman, hoogleraar psychologie en schrijver van onder andere ‘Je Bent al Mooi!, de Schoonheid van Imperfectie’. Vanavond interviewen we haar over haar nieuwe boek, dat ze nu aan het schrijven is. Hierin onderzoekt ze ‘identiteit’. Dit thema is volgens Liesbeth nog nooit zo’n heet hangijzer geweest als nu.

Is identiteit een keuze of vooral relationeel? We worden toch grotendeels gevormd door onze relaties met andere mensen en de wereld om ons heen? Ontdek dit en nog veel meer in deze voorstelling van Theatergasten!

Over Theatergasten

Vijf acteurs en een muzikant improviseren ter plekke op een interview met een deskundige. Dat leidt tot een spannende dynamiek tussen interview en improvisatie. Theatergasten speelt al meer dan 10 jaar verrassende voorstellingen in een spannende combinatie van interview en theaterimprovisatie.

Ook interessant