Theatergasten speelt een geïmproviseerde voorstelling met gast Sandra Klokman.

Zoals gebruikelijk kennen de Theatergasten hun gast niet, ze weten alleen dit: Sandra Klokman werkt al meer dan 25 jaar in de jeugdzorg. Ze heeft teams aangestuurd, zorgprofessionals opgeleid en innovatieve zorgvormen ontwikkeld. Ze houdt van ontwikkelen, out of the box denken en doen!

Samenwerken met anderen om de jeugdzorg te ‘ontschotten’, blijft ze boeiend vinden.  Wat bedoelt ze daarmee? Waarom heeft Sandra het tot haar missie gemaakt om die schotten weg te halen? We hopen er samen achter te komen op 31 oktober.

Vijf acteurs en één muzikant improviseren vrijuit op een interview met Sandra op het podium. De scènes zijn geïnspireerd door het verhaal van Sandra en zijn grappig, ontroerend, associatief, confronterend, onverwacht en/of speels.

De dynamiek tussen de gast, acteurs, muzikant en publiek is de basis van deze verrassende voorstelling. Mis deze niet en reserveer meteen!

Theatergasten bestaat al 10 jaar en zij weet met deze combinatie van interview en improvisatie in spel en muziek elke keer weer een unieke voorstelling neer te zetten.

Ook interessant