Maak mee hoe Theatergasten speelt met het leven van basisschooldirecteur Jaap Nelissen.

Vijf acteurs en een muzikant improviseren op een interview met Jaap. Dat leidt tot grappig, ontroerende, associatieve, confronterende, onverwachte en/of speelse scenes. De dynamiek tussen de gast, acteurs, muzikant en publiek is de basis van deze verrassende voorstelling. Mis deze niet en reserveer meteen!

Jaap Nelissen is basisschooldirecteur en vindt dat de mooiste baan van de wereld. Af en toe staat hij nog voor de groep. Het werken met kinderen is voor hem nog steeds het mooiste dat er is. Privé en school zijn behoorlijk met elkaar verweven. Hij is inmiddels 20 jaar getrouwd met een vrouw die hij op zijn school heeft leren kennen en woont midden in de schoolwijk tussen de gezinnen. En Jaap zingt in een band én sport met mensen van school.

Hoe is het om leiding te geven aan een school in tijden van corona? Op Prinsjesdag werd bekendgemaakt dat de salarissen komend jaar niet worden verhoogd: wat betekent dat voor hem en de leerkrachten? En hoe bewaakt hij zijn grenzen als werk en privé zo met elkaar verweven zijn?  Het zouden zomaar vragen kunnen zijn die tijdens de voorstelling aan Jaap worden gesteld. Wees erbij!

Theatergasten bestaat al 10 jaar. Ze weten met een unieke combinatie van interview en improvisatie in spel en muziek elke avond weer een andere voorstelling neer te zetten.

Ook interessant