Improvisatiegroep Theatergasten onderzoekt in een nieuwe reeks voorstellingen hoe het nu verder moet met belangrijke thema’s in de wereld van vandaag. Grappig, ontroerend, associatief, confronterend, onverwacht en speels.

Vijf acteurs en een muzikant improviseren ter plekke op een interview met een deskundige. Dat leidt tot een spannende, ontroerende, associatieve en/of confronterende dynamiek tussen interview en improvisatie.

In de vierde aflevering is te gast Arjan van Dam, arbeidspsycholoog en schrijver van onder andere De kunst van het falen. Vanavond interviewen we hem over zijn nieuwe boek: Gevangen in nooit genoeg. Hierin onderzoekt hij waarom we altijd meer willen, ondanks de stress en ontevredenheid die dit met zich meebrengt. Arjan geeft praktische adviezen om van een gevoel van ‘nooit genoeg’ naar ‘genoeg’ te gaan. En geeft strategieën om tevredenheid te vinden en een meer voldaan leven te leiden.

Theatergasten speelt al meer dan 10 jaar verrassende voorstellingen in een spannende combinatie van interview en theaterimprovisatie.

Mis het niet!

Ook interessant