De Kleine IJsbeer is de fantasierijke vertolking van het boek ‘Een ijsbeer in de tropen’ van Hans de Beer. Een ontroerend verhaal over vriendschap, je thuis voelen, het onbekende, en de ongelofelijke kracht en schoonheid van de natuur.

Er worden op deze ochtend twee voorstellingen gegeven. De eerste is van 10:00 tot 10:45, de tweede van 11:30 tot 12:15.

In een woordloze, muzikale en beeldende vertelling komt het verhaal van Lars op spectaculaire manier tot leven. De handgemaakte stoffen decorstukken en poppen prikkelen iedereen om met Lars mee te gaan in een groots avontuur!

Lars, de kleine ijsbeer, woont met zijn vader in een grote witte wereld van sneeuw en ijs. Hier voelt hij zich veilig en thuis. Die avond staat er een scherpe wind en de golven zijn woest. Zijn ijsschots breekt af en de zee neemt hem mee, weg uit zijn bekende poolwereld. Alles is opeens anders. Van vreemde groene planten tot bijzondere dieren en geluiden. Maar… hoe komt hij weer thuis? En… wat is thuis eigenlijk?

Na afloop zijn de kinderen samen met de ouders van harte welkom voor een meet en greet in het decor om zo Lars en zijn vrienden van dichtbij te bekijken en ontmoeten!

Spel: Mirthe van der Meulen en Sarah Strassburger
Concept: Ilse Geilen en Mirthe van der Meulen
Decor en muziek: Mirthe van der Meulen
Poppen: Wiljo Smit

Ook interessant