StutOpen & StutKoor spelen ‘PLU’, een beeldende en muzikale voorstelling, vertrokken vanuit de vraag: wat was voor jou een nieuw begin?

STUT maakt uiteenlopend en divers theater, gebaseerd op persoonlijke verhalen. StutOpen & StutKoor zijn onder leiding van regisseur Elke Steenstra en dirigent Sam Haug een spannende samenwerking aangegaan in de muzikale voorstelling ‘PLU’. Vanuit het Jong Talent programma van Stut heeft maker Anne Meffert de voorstelling ‘The Random People’ gemaakt.

PLU
Als het niet lukt wat je nu doet en je bedoelt het nog zo goed
Begin gewoon opnieuw!
Zit je al uren aan je haar en zit het nog steeds net zo raar?
Begin gewoon opnieuw!
Of ga je met iemand in zee en was dat niet zo’n goed idee?
Begin gewoon opnieuw
!

Ontroerende verhalen, grappige verhalen, pijnlijke verhalen, verhalen over vechten tegen de regen en het durven toelaten van zonneschijn. Los van elkaar zijn de groepen begonnen met repeteren, om dit later samen te brengen in deze spetterende voorstelling!

The Random People

Wat zou je anders doen als je de kans kreeg?

Tijdens het spelen van haar monoloog wordt actrice Remy Meeuwsen door schrik overvallen wanneer een onbekende vrouw het podium opkomt. Dit gebeurde in mei 2020. Nu kijken regisseur Anne Meffert en Remy Meeuwsen met verbazing terug naar hoe ze daar toen mee zijn omgegaan. In het theater proberen ze met de hulp van drie ‘random’ vrouwen: Claudia Brugman, Els Supusepa en Zeliha Yurt het plot drie verschillende wendingen te geven.

STUT heeft betalen-naar-draagkracht. Een regulier ticket is € 10,-. Meer of minder te besteden? Kies één van de andere opties. Cultuur is voor iedereen! Op dit moment geen geld voor theater? Mail naar manon@stut.nl voor een gratis ‘Toegift’ ticket.

Vanwege de controle van het coronatoegangsbewijs vragen we je om 15 – 30 minuten eerder te komen.

Ook interessant