De Strathcona Tweedsmuir Schoolband uit Calgary, Canada, gaat op tournee door Nederland! Samen met blaasorkesten De Bazuin Utrecht en Bazuin de Meern treden ze op in ZIMIHC theater Zuilen.

Het belooft een bijzondere ervaring te worden. Strathcona-Tweedsmuir School (STS) heeft een uitgebreid muziekprogramma. Ze blinken uit met hun concertbands, jazzbands en koren, plus lessen muziektheater, compositie en muziektechnologie.

De Senior Band, onder leiding van Mr. Colin van de Reep, is het topensemble van de school en bestaat uit 55 zeer toegewijde muzikanten in de leeftijd van 15-17 jaar. Ze komen twee keer per week ’s ochtends vroeg bij elkaar om te repeteren voordat hun andere academische lessen beginnen. Dertig van deze bandleden nemen deel aan deze tournee naar Nederland. In de afgelopen jaren heeft de band fantastische beoordelingen en topprijzen gekregen op festivals in Canada en de VS. Bestemmingen voor eerdere tournees waren Californië, British Columbia, Italië, Oostenrijk, Rusland en Texas.

Het concert op 29 maart in ZIMIHC Zuilen is een fantastische gelegenheid om te genieten van muziek van verschillende talentvolle ensembles. Het feit dat ze samen optreden met twee Nederlandse orkesten maakt het extra speciaal.

Het belooft een avond vol prachtige muziek te worden!

Toegang is gratis, maar reserveren is verplicht in verband met beperkte capaciteit.

Ook interessant