Maak een magische reis door het onderbewuste met de kracht van ademhaling, hypnose en muziek.

Laat je tijdens dit bijzondere evenement meenemen naar de kern van jouw roots, ongeacht waar je vandaan komt. Je kunt actief meedoen of jezelf laten verwonderen vanaf je stoel. Onder bezielende muzikale begeleiding van Tiga Batang Rumah. Een ervaring die je niet wilt missen.

(on)bewust

5% van wat wij doen, doen wij bewust. De overige 95% doen wij onbewust. Als we zo’n groot deel onbewust doen, is het dan niet interessant om zo af en toe bewust stil te staan bij wat er in jouw onderbewuste deel speelt? Tijdens de theatertour van Stille Kracht leer je meer over jezelf, je onderbewustzijn en ervaar je wat deze stille kracht voor jou kan betekenen.

Achter de Stille Kracht

Noreen Tatuhey (Utrecht, 1977) runt haar eigen ademcoachingpraktijk in Utrecht en geeft sinds 2021 adem- en healingmasterclasses voor de Molukse gemeenschap onder de naam Merantau. Haar missie is om mensen bewust te maken van de stille kracht van de adem en hoe hiermee te verbinden.
Noreen was onder andere spreker tijdens het unieke online ademevent van Kukuru en heeft een ademgastcollege gehouden voor het ART=MIND project van zangeres Sabrina Stark.

Menno Bandini (Rotterdam, 1979) is als enige in Nederland opgeleid door de grootmeester Rasti Rostelli en is twee jaar lang met hem op tour geweest. Daarnaast is hij te zien in de tweedelige Videoland documentaire Rasti Rostelli: The Show Must Go On. Naast het geven van hypnoseshows runt Bandini zijn eigen hypnotherapiepraktijk in Rotterdam.

Tiga Batang Rumah is een Molukse Tifa-groep bestaande uit de zusters Jermaine en Ghilaine en nicht Tabitha. Zij zullen met de tifa (trommel) de ervaring muzikaal ondersteunen.

Inloop is om 19:30. Aanvang om 20:00.

Ook interessant