Ook dit najaar kun je weer genieten van de Stefanus Appeltaart Concerten. Ze worden verzorgd door Michiel Holtrop en uitgevoerd door leden van Het Nederlands Philharmonisch Orkest. Voor of achteraf is er koffie en appeltaart! Reserveer een plekje want het is snel vol!

Septetten van Ravel en Debussy met musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest Maurice Ravel kent u in ieder geval van zijn Boléro. Dat is een knap stuk met eigenlijk maar één idee. Dat spelen we niet! Want veel interessanter is zijn ‘Introduction & Allegro’ voor harp & strijkers. Verder hoort u prachtige muziek van Claude Debussy. Onder andere zijn Prélude à l’après-midi d’un faune in de bewerking voor septet.

Muziek
Sandrine Chatron, harp Hanspeter Spannring, dwarsfluit Rick Huls, klarinet Tessa Badenhoop, viool Camille Joubert, viool Michiel Holtrop, altviool Atie Aarts, cello

Kaartjes
Kaartjes kosten €3,- en zijn te koop via Appeltaartconcerten, bij Versshop ‘t Kaasvat in Winkelcentrum de Klop, of bij het theater zelf op de ochtend van het concert. Vol is vol! Vrijwillige bijdrage aan de uitgang.

Foto: Ronald Knapp

Ook interessant