Aan de slag in de herfstvakantie met theater, dans & hockey.

Wil je in de herfstvakantie lekker bewegen en aan de slag gaan met je fantasie en creativiteit? Ga dan met ons mee het sprookjesbos in! Neem je vrienden en vriendinnen mee, trek je regenlaarzen aan en begeef je in het tofste sprookjesbos van Utrecht Overvecht! Onder begeleiding van de sport, theater en dans docenten maken we in één dag een toffe voorstelling waarin alles wat je geleerd hebt bij elkaar komt.

Organisatie: SET Musical- en Theaterschool & Hockeyclub Uno Utrecht
Voor: Kinderen van 6 tot en met 12 jaar
Wanneer: Maandag 19 oktober
Waar: OBS Spoorzicht, Teun de Jagerdreef 1 Tijd: 9.30 – 14.30 uur (neem jij een boterhammetje mee, dan zorgen wij voor het drinken & lekkers)
Afsluiting: Door middel van een film. Deze krijgen alle kinderen per mail toegestuurd.
Kosten: € 25,00 voor de hele dag. Op vertoon van U-pas mag je gratis meedoen! Geen u-pas? Stuur een mail naar sportencultuur@zimihc.nl

Covid-19
Uiteraard zullen wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid aanhouden tijden deze SPORT & CULTUURDAG. Net als op school worden de kinderen tot de voordeur gebracht.
Deze toffe dag wordt mede mogelijk gemaakt door het ZIMIHC, Sport Utrecht en onze té gekke buurtcoaches van team Overvecht.

Meedoen? Dat kan! Mail de naam van de kind(eren), leeftijd en telefoonnummer naar info@set-producties.nl o.v.v. sportencultuurdag2020

Ook interessant