MAAK MEE! 10 weken aan de slag met woorden en sport.

 

Maak mee én doe mee! Vanaf 23 november kun je elke dinsdagmiddag meedoen met woorden en sport. Samen met de Kanaleneilandse rapper, en Spoken Word artiest, KEEK werk je aan je presenteer- en schrijfskills. Je krijgt verschillende opdrachten en elke week neemt hij fanatieke sporters mee die het ook leuk vinden om met woorden te spelen: rappen, spoken word, lezen… noem het maar op! Ook Moun Marrakech’ Serghini komt langs om samen met KEEK jullie lekker in beweging te brengen!

Ben je nog niet zo goed in lezen en schrijven? Dat maakt helemaal niet uit, ook dan is het superleuk om mee te doen. Of het nu om sport gaat, of om woorden: hier kan je jouw talent vinden.

Open les
Natuurlijk wil je even de sfeer proeven en kijken of je het leuk vindt. Kom op 16 november langs bij de open les en ervaar hoe het is om elke dinsdag mee te doen. Vanaf 23 november beginnen we echt! Let op: vol = vol.

Praktisch
Spoken Sports is voor kinderen van 10 t/m 15 jaar oud. De lessen vinden plaats in Het Krachtstation in Kanaleneiland, Amerikalaan 199. Op 16 november is de open dag. Als je besluit mee te doen, gaan van we van 23 november t/m 15  februari elke dinsdagmiddag aan de slag! Tijdens de vakanties zijn er geen lessen. We starten om 15:30 uur en zijn klaar om 16:45 uur.

Kosten
Gratis op vertoon van U-pas, anders €35,-

Geen U-pas, maar is €35,- niet haalbaar? Bel (06-46662716) of mail (sportencultuur@zimihc.nl), dan kijken we samen naar een oplossing. Spoken Sports is voor iedereen.

Dit programma is een samenwerking van GABRIELEVENTS, KEEK, SportUtrecht en ZIMIHC.

Ook interessant