Speurtocht VrijstaatVirus

Help! Er is een nieuwe variant van het coronavirus opgedoken in Leidsche Rijn. Dit virus heet het VrijstaatVirus. Help jij mee om dit gevaarlijke virus te verslaan?

Om het coronavirus te bestrijden moeten we eerst immuun worden. Dat kunnen we doen door een vaccin te maken. Als we het vaccin hebben hoeven we niet meer bang te zijn voor het virus en kunnen we het bestrijden. Je gaat op speurtocht door Leidsche Rijn en onderweg verzamel je spullen waar we het vaccin mee kunnen maken. Als je alle ingrediënten hebt gevonden ben je weer terug op het terrein van De Vrijstaat. Wist je dat in een vaccin een klein beetje van het virus zit? Precies genoeg om te zorgen dat jouw lichaam het virus herkent en er afweerstoffen tegen kan maken. Maak je eigen vaccin zodat je zelf immuun bent!

Informatie & Kosten
De Speurtocht wordt georganiseerd voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud. Je kunt je aanmelden voor twee tijden: van 10.00 – 11.00 uur en van 11.00 – 12.00 uur. Deelname is gratis, wel vragen we je om een ticket te reserveren.

Tickets
Tickets kun je hier bestellen.

Corona
Uiteraard houden wij ons aan de huidige maatregelingen rondom COVID-19. De activiteiten worden buiten gehouden. Mocht er slecht weer voorspeld zijn, dan berichten wij de ochtend voor de activiteit of wij deze door laten gaan of niet.

Ook interessant