Foto: Rianne Kolenbrander

Lekker samen circus oefenen met je peuter! Twee circusartiesten, Wietske en Sanne, verzorgen een superleuke speelse cursus voor ouders met kinderen van 2 tot 4 jaar.

Ouders maken samen met hun kind spelenderwijs kennis met verschillende circusonderdelen en werken aan creativiteit, motoriek en coördinatie. De focus ligt op samen spelen en ontdekken. Doen jullie mee?!

Praktisch

De deuren gaan open om 9:15, en om 9:30 starten we.

Een besteld ticket is geldig voor één ouder/verzorger én diens kind. Je hoeft dus niet een apart ticket voor je kindje te bestellen.

Spelen met cultuur

Kunst is goed voor de ontwikkeling van kinderen! In de workshops “Spelen met cultuur” staat actieve deelname van kinderen in de leeftijd 1 tot 4 jaar centraal. Peuters en ouders maken kennis met verschillende creatieve disciplines, zoals bijvoorbeeld keramiek, dans en muziek. Na de workshop is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken met andere ouders.

Een kleine groep is belangrijk voor de veilige sfeer en het interactieve karakter van de cultuurervaring, dus we zijn met maximaal 10 ouders/verzorgenden en hun kind.

Ook interessant