In deze muziekworkshop leren de kinderen en ouders ritmes spelen met kleine en grote percussie-instrumenten. Iedereen kan alle instrumenten uitproberen.

Laat je kind (1-4 jaar) kennismaken met muziek, dans, keramiek en andere creatieve uitingen. Op 17 april komt Iye Echa een muziekworkshop geven, waarbij iedereen in een kring naspeelt wat Iye voordoet. De workshop vindt plaats in de theaterzaal, want daar zijn we meer op ons gemak.

Iye Echa is een professionele muzikant en enthousiaste muziekdocent. Hij geeft al een paar jaar muziekles in de gemeente Vijfheerenlanden en omgeving, en is een eigen muziekclub begonnen in Vianen, waar hij gratis les geeft aan kinderen en daarnaast workshops geeft op basisscholen.

De deuren gaan open om 9:15, en om 9:30 starten we.

Spelen met cultuur

Kunst is goed voor de ontwikkeling van kinderen! In de workshops “Spelen met cultuur” staat actieve deelname van kinderen in de leeftijd 1 tot 4 jaar centraal. Peuters en ouders maken kennis met verschillende creatieve disciplines, zoals bijvoorbeeld keramiek, dans en muziek. Na de workshop is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken met andere ouders.

Een kleine groep is belangrijk voor de veilige sfeer en het interactieve karakter van de cultuurervaring, dus we zijn met maximaal 10 ouders/verzorgenden en hun kind.

Ook interessant