Hoe kan je collectieve zang gebruiken als hulpmiddel voor de integratie van jonge migranten? Dat lees je in de vier handboeken vanuit het project ‘Sing Me In’.

Sing me In

Om de sector te helpen, hebben 11 organisaties de afgelopen twee jaar hun krachten gebundeld. Vanuit het project Sing Me In ontwikkelden ze 4 handboeken. De handboeken zijn bedoeld om dirigenten, leraren en organisaties die collectieve zang gebruiken als hulpmiddel voor de integratie van jonge migranten te helpen

Vier handboeken

In de handboeken vind je praktische tips, inzingoefeningen en voorbeelden van goede praktijkvoorbeelden. Ook bevatten ze tips om de meest voorkomende uitdagingen te overwinnen. Via de repertoirebundel heb je toegang tot een samengestelde lijst met relevante nummers en muzikale spellen. Daarnaast vind je er vele video’s om je te helpen bij het opzetten van activiteiten.

De handboeken zijn beschikbaar in elf talen, zodat ze optimaal verspreid kunnen worden: Arabisch, Catalaans, Nederlands, Engels, Ests, Fins, Frans, Duits, Noors, Spaans, Turks. Lees hier meer.

Dit ERASMUS + -project werd mede gefinancierd door de Europese Commissie.

Ook interessant