Op deze tweede Creative Festival avond van de Academie voor Theaterperformance nemen de eerste- en tweedejaars studenten u mee in de binnen- en buitenwereld van de freak.

Een keur aan personages trekt aan het publiek voorbij: een Siamese drieling, een angstvallige operazangeres, een selfie-addict, een onterecht overtuigd kapitein. Het is slechts een kleine greep uit de vele freaky minds. Een boeiende binnenwereld verveelt nooit. Want hoe leuk is het om helemaal ‘normaal’ te zijn?

Geïnspireerd op dit thema hebben de eerstejaars een voorstelling gemaakt in een regie van Sanne Bots de Wit en Edwin Klazinga. Gewerkt vanuit hun eigen interesses en hun persoonlijke kracht presenteren de studenten deze voorstelling. De tweedejaars produceerden losse, zelfbedachte acts met eindregisseur Irma Sijs, waarin zij hun persoonlijke fascinatie over dit thema vorm hebben gegeven.

Deze avond wordt het publiek zowel in de zaal als buiten de zaal getrakteerd op verrassende personages, acrobatiek, zang, dans, circus, muziek en veel interactie met het publiek. The freaks are everywhere!

Let op: deze voorstelling is ook bij te wonen op:
12 juni 2019 om 19.30 uur.

Ook interessant