De eerstejaars van ROC ACT presenteren: Dans paardje DANS!

De showbusiness: een glinsterende wereld die velen aantrekt met beloften van roem en succes. Maar die kent ook een harde realiteit die vaak verborgen blijft achter de schittering van de spotlights.

Dromen worden nagejaagd, maar de beginnende artiest Tim wordt geconfronteerd met concurrentie en hoge eisen van directrice Victoria. De eeuwige strijd voor succes en erkenning leidt tot extreme uitputting, zowel fysiek als geestelijk, waarbij de grenzen van het uithoudingsvermogen voortdurend worden verlegd.

Het verhaal onthult de keerzijde van glitter en glamour, waarbij de droom van roem vaak een hoge persoonlijke prijs kent.

Zij maken de voorstelling

Regie: Jessica Zeylmaker
Regieassistent: Luna van Elk
Regieassistent en zangtraining: Danique Dekker
Spel: Martijn Aalten, Séan Balaydin, Tanisha van den Berg, Neomi Bes, Redah Groen, Nanou Brinckman, Hardwin van Dijk, Ties Doze, Sacha van Hal, Ivar Herrman, Aimee Jongschaap, Wenke Linde, Polly Lindeboom, Maud Miché, Benny Oussoren, Tessel Overbeeke, Elisa Rader, Timo van der Ree, Ramiro Snackey en Anouck van Urk en Princella Wilken
Techniek: Job Woudstra

Met dank aan: Lotte Smit, Esmee de Jong, Brian Verhagen, Jori Hermsen, Yvonne Janssen, Robbert Kuiper en ZIMIHC theater Zuilen

Tickets

In de theaterzaal van ZIMIHC theater Zuilen zijn Miva-plaatsen beschikbaar. Selecteer hiervoor in de ticketshop het ticketsoort ‘Miva-ticket’ of ‘Miva-ticket t/m 21 jr.’.

Ook interessant