Should… Would… Could… DID.

Een vertelvoorstelling waarin vier prachtvrouwen hun doortastende, inspirerende en vooral zeer persoonlijke fragmenten uit hun leven vertellen.

Verhalen vol bezieling, bewogenheid en kracht die gelijkstemden laat wanen in een wereld vol hoop en vertrouwen. Persoonlijk gespeeld door Rabeiah Ben Mokhtar, Faiza Ben Salah, Ike Amanatkhan en Bouchra Lahrech. De vertelvoorstelling gaat over de mogelijkheden die ons pad passeren, ook in tijden wanneer het leven flink tegenzit. We zien die mogelijkheden misschien niet (direct), laat staan dat we ze (direct) grijpen. In de verhalen van deze prachtvrouwen hoor, zie en voel je twijfels, onzekerheid, maar ook hoop, gratie en vastberadenheid. Met als gevolg dat bloei, the revive, ontketent.

Deze voorstelling is speciaal voor vrouwen die zichzelf graag doorontwikkelen, empoweren en zich graag laten inspireren. Toegankelijk voor ladies only!

Vanwege de controle van het coronatoegangsbewijs vragen we je om 15 – 30 minuten eerder te komen.

De voorstelling start om 14.00 uur. Inloop is vanaf 13.30 uur. Als de deur van de zaal gesloten is, kan helaas niemand meer naar binnen om de rust in de zaal en de voorstelling niet te verstoren. Wees dus op tijd aanwezig!

Early Bird-prijs € 12,50 per ticket is geldig t/m 15 oktober 2021. Daarna € 15,- per ticket.

Ook interessant