Geïnspireerd door Making Space, Frippery’s ontdekkingreis naar Planeet 9, heeft een nieuwe lichting astronauten verslag uitgebracht van hun bevindingen in de ruimte.

Leerlingen van groep 8 van basisschool De Cirkel zijn onder begeleiding van Frippery aan de slag gegaan met het vinden van buitenaardse uitzichten in eigen omgeving. Doel van de missie: het vinden van en vertrouwen op het eigen creërend vermogen.

In deze raamexpositie zie je een door kinderen gecureerde selectie van uitzichten. Onderbreek je je thuiswerkdag met een wandeling? Loop dan langs de expositie en verruim je blik! Je vindt de expositie aan de schoolpleinzijde aan de prinses Beatrixlaan.

Over Frippery

Charlotte de Vries probeert onder de naam Frippery als maker de wereld te begrijpen. Hiervoor duikt zij in diverse onderzoeksgebieden en komt ze boven met de vreemdste associaties en feitjes. Veranderende, verloren en nog te verkrijgen kennis is voor haar een enorme inspiratiebron: het onbekende lokt. Met haar onderzoekende werk bevraagt Frippery onze aannames rondom zaken die we zelf niet kunnen verifiëren. Met haar werk wil Frippery ruimte geven aan twijfel: het is niet erg om iets niet te begrijpen of van mening te veranderen.

Ook interessant