Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is Bij de Steef gesloten. Hierdoor kun je voorlopig de laptoptassen en sleeves van Mary de komende tijd niet komen bekijken, voelen, passen en/of kopen.

Maar niet getreurd! Op Instagram en Facebook bieden we elke week nieuwe tassen via foto’s aan. Heb je interesse in een, of meer, van de producten? Reageer dan  in een reactie op de foto en mail naar j.demoed@zimihc.nl.

Op die manier kan je toch de vrouwen in Soedan en jezelf of iemand anders een mooi zacht functioneel en kleurrijk cadeau doen.

Wegens groot succes weer terug in de pop-up store van Bij de Steef: de laptoptassen en tabletsleeves van Mary Loboka. Aangevuld met even pittige en kleurrijke toilettasjes en portemonnees. Alles met een duidelijke Afrikaanse touch!

De Zuid-Soedanese Mary Loboka woont al ruime tijd in Utrecht. Ze is enigszins overrompeld door de vraag naar haar laptoptassen en sleeves. En blij, want de opbrengsten van de verkoop gaan naar de Stichting Bura Kimak Lokita Voluntary Association. Deze Stichting helpt Sudanese vrouwen in Ugandese vluchtelingenkampen op een constructieve, duurzame manier door ze een vak te leren. Hiermee kunnen ze hun eigen geld verdienen om zo een nieuw bestaan op te bouwen.

Met de aanschaf van een mooie zelfgemaakte Afrikaanse tas of sleeve bescherm je dus niet alleen je eigen laptop of tablet, maar help je ook gevluchte Sudanese vrouwen!

Voor meer informatie:
https://bklva.nl
mary_loboka@hotmail.com

Ook interessant