Op 5 december brengt Sinterklaas een bezoekje aan ons theater!

Hij maakt een uur vrij om op deze drukke dag bij ons te zijn. De Showbizznomaden en Big Dipper Bigband spelen samen een geweldige theatershow. Een familievoorstelling boordevol muziek voor jong en oud!

Wist jij dat er kinderen zijn die al vanaf 6 december wachten tot de Sint terugkomt? Echt waar! Die kinderen wachten dus een héél jaar lang. Maar dat is nog niks in vergelijking met de kabouterkinderen in het kabouterbos, zij wachten al een eeuwigheid. Sommige zeggen dat ze al langer dan duizend jaar wachten op de goedheiligman. Niemand weet precies waarom Sinterklaas de kabouterkindertjes nooit een bezoek brengt. Misschien weet hij simpelweg niet van hun bestaan?

Voor één kabouter is de maat vol. Hij besluit zelf voor Sinterklaas, of beter gezegd Kabouterklaas, te gaan spelen. En natuurlijk heeft hij cadeautjes nodig, cadeautjes die hij gaat ‘lenen’ van de echte Sinterklaas. Terwijl hij druk bezig is met lenen, brengt Sinterklaas een bezoek aan zijn pakjeshuis en wordt Kabouterklaas betrapt… Een (meezing) voorstelling die het wachten waard is!

Foto’s Maren Oude Essink Photography

ZIMIHC x Podium Sprits
Podium Sprits en ZIMIHC theater Zuilen presenteren vanaf oktober drie keer in de maand een kindervoorstelling theater, dans of muziek. Om de week op zondagmiddag een familievoorstelling (3-12 jaar) en ééns per maand op woensdagochtend een peutervoorstelling (1-3 jaar). Bekijk het volledige programma van Podium Sprits op de website.

De Sinterklaas-voorstellingen op 5 december gaan door! Bij binnenkomst is een mondkapje verplicht voor volwassenen (als je eenmaal zit, mag het kapje af). We placeren huishoudens in de zaal op 1,5 meter afstand van elkaar. De capaciteit is dus beperkt. Er start een voorstelling om 13:00 en om 15:00. Het coronatoegangsbewijs (QR code) is nog steeds verplicht.

Ook interessant