TOETI is een beeldende voorstelling met twee spelers, poppen, live muziek en video.

Helaas is deze voorstelling geannuleerd.

 

Het is het derde deel van het diner-drieluik van IJsbeerINC. dat laat zien waar eten vandaan komt en wat dat doet met de wereld om ons heen. Een speelse voorstelling waarin de verbeelding aan de macht is. Met een ijsje toe!

Een smakelijke reis over ijs maken in een veranderende wereld. Gio en Cipe zitten te vissen in een lelijke, vieze, warme, stinkende stad. Wanneer ze een oude ijsmachine opvissen, krijgt Cipe plots een idee. ‘Ik wil ijs maken voor de hele stad: een toeti per tutti!’

Maar hoe kom je aan zoveel ijs? Op de Noordpool natuurlijk! Eindelijk op avontuur! De wereld blijkt groter, mooier en gevaarlijker dan ze ooit hadden kunnen bedenken. Eenmaal op de Noordpool komen ze een ijsbeer tegen. Kan hij hen soms aan ijs helpen? En wat zal er gebeuren als straks alle ijsmachines op volle kracht draaien?

Pssst… Wist je dat bijna al het decor in TOETI van plastic zeeafval is gemaakt?

Nederlands met Gebaren

De voorstelling is gemaakt in samenwerking met specialisten uit het speciaal onderwijs. Door de invoeging van NmG (Nederlands met Gebaren) is TOETI ook zeer geschikt voor dove of slechthorende kinderen.

Regie: Rieks Swarte
Spel: Milan Schleijpen, Sem ten Haaf
Concept en tekst: Milan Schleijpen
Muziek en video: Sem ten Haaf
Vormgeving: Nynke Koopmans, Nicole Gigatti
Lichtplan: Joris Thomassen | Amstelveens Poppentheater
Creatief producent: Marijn Maurits
Advies gebaren en speciaal onderwijs: Vincent Lamers, Anjo Heijman
Fotografie: Moon Saris

Ook interessant