Een muzikale vertelling over het plezier van schurken in de modder.

Over de drang om de beste te willen zijn. En over de ontdekking dat je best blij mag zijn met wie je bent. Een kleine voorstelling met een grote zeggingskracht.Hangbuikzwijn Herman houdt niet van wedstrijdjes. De kippen om hem heen wel. Elke ochtend gaat het erom wie de beste, snelste en eerste is. Op een dag is Herman er helemaal klaar mee: hij zal wel eens laten zien wie de snelste is. Alle dieren op de boerderij moedigen hem aan. Hup Herman! Maar maakt het eigenlijk wel uit of je wint of verliest?

Opera kan groots en overweldigend zijn, maar ook heel klein en innemend. Een levensgroot prentenboek, twee spelers en een stuk of wat instrumenten – dat zijn de ingrediënten voor deze voorlees-opera voor de allerkleinsten.

ZIMIHC x Podium Sprits

ZIMIHC theater Zuilen en Podium Sprits presenteren kindervoorstellingen in theater, dans of muziek. Het programma bestaat uit familievoorstellingen voor de leeftijden 3-12 jaar en peutervoorstellingen voor 1-3 jaar. Bekijk het volledige programma van Podium Sprits op de website.

Ook interessant