Laat jezelf onderdompelen in een oceaan van rustige pianoklanken, op het moment geïmproviseerd, met als inspiratiebron de pracht en wijsheid van de natuur, zen meditatie en de traditionele kunst van de Japanse kalligrafie.

Kasia Szwed is een componiste, pianiste en een zen-beoefenaar. Zij is geboren in Polen en heeft compositie gestudeerd in Nederland en de UK. Zij zoekt steeds meer stilte in muziek, een soort stilte die voedzaam en helend is, die niet per se afwezigheid van geluid moet betekenen. Als haar muzikale inspiratie noemt zij vooral Arvo Pärt maar ook Keith Jarrett. Zij voelt zich ook thuis bij muziek van andere (wereld) tradities. Kom mee luisteren en mediteren, het gaat je goed doen.

Je hebt geen meditatie-ervaring nodig. Stoelen en kussens zijn aanwezig, maar breng gerust een eigen kussen of mat mee.

Wat kan je verwachten tijdens een Piano Ocean meditatieconcert?
Meditatieconcerten van Kasia (oprichter van Piano Ocean) zijn echt een aanrader voor mensen die naar ontspanning, kalmte, en live uitgevoerde prachtige muziek verlangen.
Ze neemt je mee in een wereld waarin niets moet, maar waarin je bent uitgenodigd om contact te maken met jezelf in het ‘hier en nu’, op jouw eigen manier.

Je mag zitten of lekker gaan liggen en luisteren naar muziek die telkens weer naar binnen wijst. Rustige muziek, waar ook stilte een belangrijke rol in speelt, brengt je vanzelf naar een contemplatieve sfeer.

 

Bezoek pianoocean.com of luister de Soundcloud van Kasia hier: https://soundcloud.com/katarzyna-szwed/tracks

Ook interessant