Genieten van en dansen op Prince?

De geplande Tribute viel onhandig in de planning en veel Prince fans durven zich niet zomaar te wagen aan het eren van Prince. Daarom hebben we besloten de Prince Tribute te verplaatsen naar 29 april en zo te combineren met het Dab dansfeest. Heel passend gezien Prince de dansvloer altijd volledig wist te benutten. Dus geven we de hele avond een funky sausje en eren we His Royal Badness met een goed portie disco en strakke dansmoves.

Op 29 April presenteert Club Dab in ZIMIHC Theater Zuilen: “Planet Earth in the Light of Prince”

Adres: Prinses Christinalaan 1
3554 JL Utrecht

Royal Cuckoo Dab is een duik in Dance, Act and Blend’, een sympathiek evenement dat op ludieke locaties in de regio Utrecht plaats vindt. Afgekort tot ‘Dab’ is het een ontmoet-plek voor iedereen die van dansen, theater en improvisatie houdt. Bij Dab is de dansvloer podium voor ieders talent. Samen met haar gasten, artiesten, vrijwilligers en de gastvrije sfeer, worden de Dabs gehuld in een special blend van Feingefühl.

Programma 29 april: 

18.30-20.30 uur: Je wordt Princelijk ontvangen voor het Dinner-With-Delores met muzikale intermezze en een neutraliserende Lemon Crush verzorgd door Peter Toonen

20.30-21.30: Vorstelijk mantrazingen en luisteren naar eigen repertoire en covers van Prince, begeleid door Sumaya Femke en Folco. Wees op tijd!

21.30: DJ JD, DJ N’Them, DJ Job

De deejays spelen hun eigen royal d@bness in experimentele én herkenbare funky grooves van alle tijden. Je hoort zo nu en dan iets van Prince, maar je hoort vooral de eigenheid van de deejays!

Dansen via voorverkoop, zie link rechts: E 13,00 | Dinner&Dance E 25,00 (opgeven vóór 26 april) | Kaartjes aan de deur (v.a. 20.30) E 15,00

Wil je niet online betalen, reserveer dan je kaartje via onderstaande button. Entree zonder opgave vooraf is E 15,00.

Ook interessant