ZIMIHC theater Wittevrouwen opent het nieuwe culturele seizoen met Kunstgras, het nieuwe artistieke trapveldje waar (street) artists iedere maand hun skills vertonen.

Van 29 september tot 30 oktober hangt het werk van Rimboe in ons theater. Rimboe is het grafische alter ego van Jelle Dragt. Zijn invloeden haalt hij uit soul en funk muziek uit de jaren ’70, elektronica uit de jaren ’80, en computer graphics uit de jaren ’90. In de basis heeft zijn werk structuur en abstractie, met als tegenhanger de menselijke benadering en vorm.

Op vrijdag 29 september is de feestelijke opening van deze expositie. Zorg dat je erbij bent om als eerste deze expositie in je op te nemen, en geef je dan over aan de beats van DJ Lavarock die er tijdens deze opening gezellig bij staat te draaien. Dus waag een dansje, neem een drankje en laat je onderdompelen in creatieve vrijheid.

Over Kunstgras

Kunstgras (Instagram) is een nieuw initiatief van ZIMIHC theater Wittevrouwen. Elke maand kun je in onze foyer een expositie van een fonkelnieuwe (street) artist bekijken. Want waarom zou je street art niet ook gewoon in een theaterfoyer kunnen vinden?

Ook interessant