Bijna overal waar je kijkt, zie je kunst en cultuur!

Fantastisch natuurlijk, maar voor de ene kunstvorm kun je als maker op minder plekken terecht dan voor de andere. Dat zien we graag anders. Voldoende ruimtes en locaties om te doen waar je als individu of groep zoveel uit haalt: aan kunst doen. VUUUR en ZIMIHC slaan de handen ineen om de mogelijkheden te verkennen. Door middel van gesprekken met elkaar, inventariseren we tijdens deze meet-up wat ervoor nodig is om makers en hun publiek te verbinden aan bestaande culturele organisaties, podia en makersplekken waar zij zich naar hartelust kunnen ontwikkelen. Kom brainstormen over dit onderwerp en ontmoet elkaar onder het genot van heerlijk eten!

Programma

16:00 Start inloop
18:30 Eten
19:00 VUUUR showcases
23:00 Einde

Na een centrale kick-off start het programma met verdiepende brainstormsessies gewijd aan verschillende thema’s. Het programma is in de volgende thema’s en gespreksleiders ingericht:

1.     Domeinoverstijgend samenwerken met Bo Hendriksen – Cultuurmakelaar Kunstenhuis Idea
2.     Hiphop en educatie met Kasper Caton van UTCAST
3.     Samenwerking Urban Sports en Streetculture + multifunctionele locatie voor beide met Charlotte Naus van Younity Utrecht
4.     Ondersteuning in professionalisering en creatief-ondernemerschap met Aram Eduati van UC CREW & PACT Utrecht

Voor wie?

Iedereen die zich verbonden voelt met dit onderwerp, is vanzelfsprekend van harte welkom!  We nodigen makers, Brede School-coördinatoren, workshopdocenten, jongerenwerkers, cultuurcoaches, programmamakers, cultuurambtenaren, fonds-medewerkers en vakspecialisten uit om mee te doen aan deze brainstorm. We focussen ons op de provincie Utrecht.

Meld je aan!

Voor het gespreksprogramma in de middag en de aansluitende maaltijd vragen we je om je van te voren aan te melden door het formulier in te vullen onder deze knop:

Aanmelden!

Deze meet-up wordt richting de avond gevolgd door een VUUUR invulling: werk en showcases van makers, artiesten en collectieven uit de street culture scene uit de provincie Utrecht! Hiervoor hoef je je niet aan te melden.

Heb je vragen over deze meet-up? Stuur een mailtje naar Casper Broekaart of Hanna Jansen.

Ook interessant