Helaas kan deze Muziekproeverij, vanwege de maatregelen rondom corona, niet doorgaan.

Muziekproeverij
ZIMIHC presenteert in samenwerking met het Nederlands Kamerkoor (NKK) de Muziekproeverij. Bij elke editie staat één concert van het NKK centraal. Met livemuziek, bandopnames, lezingen of verhalen laat de Muziekproeverij zien en horen om welke muziek het gaat (meedoen mag!).

Deze keer in de Muziekproeverij: Mysterium.

De mis van Martin bleef veertig jaar in zijn bureaula liggen. Het was een zaak tussen God en Martin, en moest een mysterie blijven voor de buitenwereld. De Utrechtse Studenten Cantorij voert de inmiddels beroemde dubbelkorige mis van Martin uit tijdens het programma Mysterium. Naast dit legendarische werk zingt de USCantorij repertoire uit de top van de koorliteratuur, zoals de Cinq Rechants van Messiaen, en werken van Poulenc, Esenvalds en Sviridov.

Grote mysteries hebben de aarde doen schudden, verlichting gebracht en zijn een grote inspiratiebron voor componisten uit alle tijden. Tijdens dit concert waagt de Utrechtse Studenten Cantorij zich met een extra groot bezetting aan een portie vocale uitdagingen. Want de wonderen zijn de wereld nog niet uit…

Reserveren
Het concert is gratis te bezoeken. Wel willen we je vragen om van tevoren te reserveren door middel van een gratis ticket via de ticketlink te bestellen.

Ook interessant