Op vrijdag 17 mei is er weer een Discover-muziekavond in ZIMIHC theater Wittevrouwen. Kom genieten van live muziek!

Start je weekend goed in het Discover muziekcafé, dé nieuwe ontmoetingsplek in Wittevrouwen. Elke maand komen in ZIMIHC theater Wittevrouwen de Discover avonden tot leven, georganiseerd voor en door buurtgenoten. Geniet in het sfeervolle Discover muziekcafé van opkomende artiesten, musici, dj/producers of performers uit Utrecht.

Kleinschalig en gezellig, voor muziek- en cultuurliefhebbers uit Wittevrouwen en omgeving. Vier samen de start van het weekend en geniet van verrassende (akoestische) optredens in het Discover muziekcafé.

Het café is open van 19:30 tot 22:30, het optreden begint om 20:30. Voor en na het optreden wordt de muziek in de foyer verzorgd door een DJ.

Toegang is gratis, donaties voor de artiesten zijn welkom. Voor aanvang van het concert kun je bij de bar een gratis kopje koffie of thee krijgen, overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Zelf eens optreden in het muziekcafé? Vul dit formulier in of stuur een e-mail naar discovercafe030@gmail.com.

Noir Notes

Neem een kleine zangeres met grootse stem, een virtuoos gitarist met ervaring in (gypsy) jazz en latin, een looppedaal en een kazoo en samen wordt alles een swingend jazzy feestje. Prachtige oude jazz standards gemixt met jazz en pop covers.

Wouter en Sophie werken al sinds 2015 samen. Wouter heeft gestudeerd aan de Rockacademie en heeft muziekwetenschappen gestudeerd. Sophie is begonnen aan de toneelacademie, maar miste toch de muziek. Samen zijn zij met hun muzikale cabaret-act De Lachende Derde finalist geworden bij het Amsterdams Kleinkunst Festival 2017. Na een jaar lang rondgetourd te hebben met hun cabaretprogramma, hebben zij onder de naam 16bis een album met Nederlandstalige jazz-pop opgenomen. De laatste jaren staan ze in Nederland en België op de planken onder de naam Noir Notes met hun jazzprogramma. Van festivals tot de radio, bedrijfsborrels, bruiloften en vakantieparken: Noir Notes speelt ruim vijftig keer per jaar door de gehele Benelux.

Ook interessant