Vanaf vrijdag 19 april trapt ZIMIHC theater Wittevrouwen af met de maandelijkse Discover-muziekavonden. Met deze editie een optreden van de Red Oak Troubadours.

Start je weekend goed in het Discover muziekcafé, dé nieuwe ontmoetingsplek in Wittevrouwen. Elke maand komen in ZIMIHC theater Wittevrouwen de Discover avonden tot leven, georganiseerd voor en door buurtgenoten. Geniet in het sfeervolle Discover muziekcafé van opkomende artiesten, musici, dj/producers of performers uit Utrecht.

Kleinschalig en gezellig, voor muziek- en cultuurliefhebbers uit Wittevrouwen en omgeving. Vier samen de start van het weekend en geniet van verrassende (akoestische) optredens in het Discover muziekcafé.

Het café is open van 19:30 tot 22:30, het optreden begint om 20:15.

Toegang is gratis, donaties voor de artiesten zijn welkom.

Zelf eens optreden in het muziekcafé? Vul dit formulier in of stuur een e-mail naar discovercafe030@gmail.com.

Red Oak Troubadours

De Red Oak Troubadours zijn drie vrienden met een gedeelde missie en passie. Geïnspireerd door genres als folk, blues, country en rock richt de band zich op het terugbrengen van het vertellen van verhalen middels muziek en voegen er een moderne twist aan toe. Hun verhalen omvatten diverse thema’s, waaronder het innerlijke psyche van de mens, maatschappelijke kwesties, liefde en traditie. Ze experimenteren ook graag met scenische geluidseffecten en voegen deze toe aan hun repertoire, gepaard met gedichten en poëzie. Op dit moment zijn de drie troubadours bezig met het verrijken van hun repertoire door een bijzondere toevoeging: traditionele volksmuziek uit Portugal. Dit doen ze in samenwerking met getalenteerde folkmuziekartiesten uit Portugal.

Ook interessant