“Ja zo’n nieuw schooljaar geeft een enorme buzz. Dat schoolplein bruist van de energie en die kinderen popelen om zich te kunnen laven aan het vat der wijsheid. En ik mag, samen met dat fantastische team wat ik heb, dat vat vullen. Een beetje kennis een scheutje liefde en, dat vind ik het allerbelangrijkste, een enorme dosis humor.”

De cast van Beestjes neemt je mee naar de gesprekken op het schoolplein van de basisschool. Alle ouders zijn altijd precies op de hoogte van wat er speelt, zijn altijd goed voorbereid en kunnen altijd goed met elkaar door 1 deur. Toch?

“Ik denk dat ik een goed persoon ben, weet je. Ik denk dat er in iedereen wat goeds zit. En toch… hier zijn we dan: de eerste dag van ons examenjaar. Ik kijk om me heen en zie al die mensen die ik al mijn hele leven ken en denk: wat is er gebeurd?” De cast van Bitches laat het wel en wee op een ander schoolplein zien. Die van een High School. Wie komt er op voor wie en wat is belangrijker: echte vrienden of ergens bij horen? Het gaat er soms hard aan toe.

Ook interessant