Eind 2014 exposeerde Marli Jeurissen voor de tweede keer dat jaar in de foyer van ZIMIHC theater Zuilen.

Marli Jeurissen
Marli begon pas met schilderen nadat ze veel last kreeg van lichamelijke klachten. Tijdens haar behandeling in het revalidatiecentrum ontdekte ze dat schilderen met acryl haar veel voldoening geeft. Sindsdien heeft ze ze jarenlang les gehad van de Utrechtse kunstenares Karen Ebert en later van Joop van Deventer.

Voor Marli bleek het schilderen een manier om op haar eigen tempo iets nieuws creëren, en dat in een periode waarin ze zoveel moest loslaten. Het werken met kleuren en vormen deed haar opbloeien. Schilderen werd dan ook haar passie. Ook ziet ze het als een fijne uitlaatklep: achteraf blijken haar schilderijen vaak iets te zeggen over haar gemoedstoestand op dat moment.

Exposities bij ZIMIHC
Van 9 september t/m 10 november 2014 exposeerde Marli Jeurissen bij ZIMIHC theater Zuilen. In de foyer van het theater waren oude maar ook nieuwe schilderijen van Marli te zien. Naar aanleiding van haar eerdere expositie bij ZIMIHC in 2014 werd ze geïnterviewd door U in de Wijk. In 2016 exposeerde Marli voor de derde keer bij ZIMIHC.

Ook interessant