Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M.

Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?

We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been, gaat de derde ermee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duplo-niveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

De pers over PAK’M
“De besnorde Milan Boele van Hensbroek en Dionisio Matias en de gestylede Linda Zijl (met blonde bobpruik) storten zich met uitvergrote mimiek en gestiek in doldwaze slapstick. (…) Met perfect op elkaar ingespeelde acteurs én een cursusje ‘Russische staatstelevisie’ voor beginners.”
– Volkskrant ★★★★

Concept en regie René Geerlings
Medemaker/soundtrack Wim Conradi
Spel Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl, Matthijs Mahler, Frankly Joe Maulany, Henke Tuinstra, Joep Hendrikx e.a. (in wisselende samenstelling)
Dramaturgie Judith Faas
Regie-assistentie Annelies Appelhof
Decor Tom de Meer, René Geerlings
Kostuums Judith de Zwart
Visagie Tessa Hornstra
Productie Judith Oostrom
Scènefoto’s Kamerich & Budwilowitz-EYES2
PAK’M is oorspronkelijk geproduceerd door BonteHond.

ZIMIHC x Podium Sprits

Podium Sprits en ZIMIHC theater Zuilen presenteren vanaf oktober drie keer in de maand een kindervoorstelling theater, dans of muziek. Om de week op zondagmiddag een familievoorstelling (3-12 jaar) en ééns per maand op woensdagochtend een peutervoorstelling (1-3 jaar). Bekijk het volledige programma van Podium Sprits op de website.

Ook interessant