Ransijn en Vet spelen éénmalig in ZIMIHC Theater Wittevrouwen het theaterconcert Helden! In deze voorstelling zingen en spelen kleinkunstenaars Luuk Ransijn en Twan Vet hun favoriete nummers uit de rijke geschiedenis van de kleinkunst op hun eigen wijze en in een geheel eigen stijl. Favoriete klassiekers uit meer dan zestig jaar Nederlandstalige muziekgeschiedenis. 

 

Eén avond brengen ze een ode aan hun helden, de artiesten door wie beide heren de kleinkunst in hun hart hebben gesloten, de reden dat zij liedjes zijn gaan schrijven. Verwacht ontroerende nummers, bekende hits, onbekende pareltjes, meezingers en anekdotes en verhalen. 

 

Helden is een voorstelling van herkenning en ontdekking: mis dit bijzondere concert niet!

 

Over Ransijn en Vet

Het kleinkunst duo Ransijn en Vet bestaat uit cabaretier, liedjesschrijver en theatermaker Luuk Ransijn (2000) en dichter, liedjesschrijver en theatermaker Twan Vet (1998). Sinds hun eerste ontmoeting in 2018 maken en schrijven ze samen liedjes en theaterprogramma’s. Van juni tot en met september van datzelfde jaar toerden ze door Nederland met hun voorstelling ‘En Nu Wij’ en deden daarbij een aantal kleine theaters en festivals aan.

Ook interessant