Van 27 t/m 31 juli staat de stad Utrecht in het teken van Leading Voices. Volg een van de workshops of ateliers speciaal voor zangers.

De gloednieuwe chef-dirigent en artistiek leider van jeugdkoor Kamer… (Letland) Jurģis Cābulis laat je kennismaken met de muziek uit zijn regio. Van hedendaagse muziek tot traditionele volksliedjes, precies op de manier zoals hij ook werkt met Kamer…, het koor wat tijdens Leading Voices één van de concerten op zaterdagavond verzorgt. Leer meer over muziek uit Letland en werk met een van de meest talentvolle dirigenten uit die regio.

LET OP: voertaal van deze workshop is Engels.

Algemene informatie

Elke middag kun je van 14.00 – 15.30 uur deelnemen aan diverse workshops, die je laten kennismaken met muziekgenres of zangtechnieken. Van beweging als ondersteuning voor je stem tot Oost-Europese volksmuziek, en van Indiase zangimprovisaties tot spreekkoren. De workshops vinden doorgaans plaats in ZIMIHC theater Wittevrouwen of op een andere plek in het centrum van Utrecht.

Elke workshop wordt maar op één moment gegeven. Per workshop is de toegang € 12,- (voorverkoop) of € 15,- (vanaf 1 juli 2022).

Ook interessant