Laat je in vervoering brengen door de  vrolijke livemuziek van Kienou Seydou (Burkina Faso) en het enthousiasme van de dansers.

Power of Passion is een inspirerende dansvoorstelling van dansgroep ‘Les Genies de Babi’ (Ivoorkust) en Eva Aya Dance (Nederland). Nooit eerder is in Nederland een volledige Coupé Décalé (Ivoriaanse dansstijl) dansvoorstelling getoond waarbij de geschiedenis en de cultuur van deze dansstijl wordt getoond.

Een waargebeurd verhaal waarin de kracht van het verbinden centraal staat. Centraal in de voorstelling staat een verhaal over een danseres uit Nederland. Zij reist af naar de Ivoorkust om zich te verdiepen in de cultuur en de dansstijlen van dit land. Hier ontdekt ze de kracht van de sloppen, waar geluk om de kleine dingen elke dag voelbaar is. Waar Ivorianen het leven vieren door middel van dans. Het is een andere wereld en toch zo herkenbaar. Al snel voelt ze de positieve energie en raakt ze gemotiveerd om zich deze dansstijl eigen te maken. Vol doorzettingsvermogen verbinden de dansers zich met elkaar en delen ze hun passie: the Power of Passion.

Een voorstelling die spreekt via de spectaculaire, energieke, krachtige en vrolijke dans. Vol humor en vooral een hoogstaand niveau aan dans met vele acrobatische trucs.

Lees hier meer over deze voorstelling.

Ook interessant