Van 1 april tot en met 3 juni 2022 maak je kennis met al het moois wat Zuilen te bieden heeft.

Diverse verrassende locaties in Zuilen dienen tijdens de route als etalage. Hier is kunst van Utrechtse makers door iedereen op straat te bewonderen, wat een alledaags ommetje een bijzondere belevenis maakt. Laat je verrassen!

De wandeling begint en eindigt bij ZIMIHC theater Zuilen, maar je kunt beginnen waar je wilt. Dus óók waar je de vorige keer gebleven bent. Om kostbaar dataverkeer te voorkomen, kun je de route het beste van tevoren downloaden op een plaats met Wifi. Hierdoor werkt de app ook sneller.

Neem een koptelefoon mee, want muzikant Sil Va begeleidt je met mooie woorden langs de kunstwerken en op verschillende plekken op de route is muziek van lokale artiesten te horen.

ZIMIHC theater Zuilen wenst je een hele mooie wandeling.

Bekijk de Kunstroute De Wijk in! hier.
Download de app hier.

Deelnemende kunstenaars – klik op een naam om meer te zien:
Lasse van den Dikkenberg, Sylé van Olst, Mariëtte van Waard, Harry Smittenberg, Vrouwen van Zuilen, Ineke de Kruyter, Joop Tadema, Jasper Zijlstra, Jeroen Verschoor, Joke Feitsma, VAN CHRISTA, Glow by Isabelle, Boris Schmidt, Sarah Mann, Frippery, Elisabeth Kaldeway en Melanie Poulina.

Deelnemende muzikanten:
Merel van den Berg, Kraterwaan, Tsop[skg] en Meg Hayden.

Met dank aan:
Sil Va, de Audiotour Factory, Buurtcentrum de Beatrix, De Etalage, Dierenvoedselbank Utrecht, de Kleine Baron, de Papierderij, Buurthuis Zuilen, Kraayenest Kringloop, Antje Drijver Paviljoen, Kracht van Zuilen, Longquan Tempel van Groot Mededogen, Bibliotheek Zuilen en de deelnemende artiesten

Ook interessant